12 juli 2007

Trädgården

I veckans nyhetsbrev från trädgården finns det sju särskrivningar och nio stavfel. Dessutom använder de Comic sans! Det, om något, är ju en anledning att inte gå dit i helgen.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, jag blev också mycket upprörd.

Anonym sa...

Inte för att stalka din blogg (vilket jag iof gör) men, ja! Vilket fruktansvärt veckobrev, vi funderade på att försöka mejla avsändaren en korrlista. Men sen youtube:ade vi serge gainsbourg istället.

Helen sa...

frågan är vad man nu ska göra i helgen. ska man låta en dyslektisk praktikant till klubbarrangör påverka ens helgplaner. vad sägen ni, mina kära två läsare?

Anonym sa...

En dyslektisk comic sans-fan in league med fascistoida vakter. Du hörde väl hur teresa behandlades klockan nio(!) i lördags? Hon hade druckigt lite rosévin men blev nekad för att hon var för full!

Helen sa...

det har ju egentligen aldirg varit särskilt roligt på trädgården. det är alltid kö och trångt och dyrt. är det någon som har ett alternativ? jag har jobbar 8-17 varje dag och behöver, likt alla andra svennar, ha lite roligt på helgen.

Anonym sa...

Jag jobbar 10-17 även på Lördag! Jag ska träffa Emma, men vi har inte bestämt vad vi ska hitta på ännu. Men jag är mycket mer sugen på att dricka vin på något trevligt ställe än att frysa mig blå i kön till trädgården.

Helen sa...

vin på ett trevligt ställe låter bra!